Veelgestelde vragen

Tijdens het betalen ging er iets fout. Wat moet ik nu doen?
Oeps, kan gebeuren. Zit je hond te popelen? Laat ons even weten waar het misging via een berichtje. We helpen je snel weer op weg.
Wat is een dierencadeau?

Ons dierencadeau is een cadeaubox speciaal voor je hond/kat/knaagdier. Een dierencadeau is verkrijgbaar in verschillende groottes met ieder hun eigen inhoud. Denk bijvoorbeeld bij de hondenboxen aan  hondensnacks, hondenspeeltjes, verzorgingsproducten en andere leuke en verrassende artikelen voor je favoriete huisdier.

Waarom kan ik de exacte inhoud van de dierencadeau niet zien?

Wij willen dat elk dierencadeau een leuke verrassing is voor zowel hond als baasje. Vandaar dat wij de inhoud van de boxen geheim houden. Uiteraard zijn de verschillende boxen voorzien van leuke en smakelijke artikelen voor je hond, kat of knaagdier. Baasje en hun trouwe viervoeters worden zo altijd positief verrast!

Kan ik mijn dierencadeau zelf samenstellen?

Binnen afzienbare tijd heeft u de mogelijkheid om uw dierencadeau zelf samen te stellen maar laat u nu verrassen door onze standaard boxen.

Waar kan ik terecht met mijn suggesties en vragen?

U kan ons telefonisch bereiken van ma-vr: 9u – 18u en za: 9u-17u op 011/79 02 59 of u kan ook altijd een mailtje sturen naar dier-tuin@aegten.be.

Welke betaalmogelijkheden zijn er?

Op onze webshop kan je betalen via iDeal, Mastercard/Visa of Bancontact/mister cash.

Betaal ik verzendkosten?

Voor het versturen van een dierencadeau binnen België en Nederland reken we 5 euro aan als extra verzendkosten. Als je de Dierencadeau in onze winkel te Meeuwen komt afhalen komen er geen extra verzendkosten bij. Afhaalpunt te Meeuwen: Aegten Dier & Tuin – Peerderbaan 41 3670 Meeuwen

Kan ik een Dierencadeau als cadeau laten bezorgen bij iemand anders?

Ja, dat kan. Iedere dierencadeau kan je als cadeau laten afleveren op het adres van je keuze. Op de checkout pagina kan je er voor kiezen om een afleveradres op te geven dat afwijkt van het factuuradres. Vul hierbij de naam en adresgegevens in van de persoon die de Dierencadeau mag ontvangen.

Waar kan ik terecht met mijn suggesties en vragen?

Je kan ons telefonisch bereiken van ma-vr: 9u – 18u en za: 9u-17u op 011/79 16 53 of je kan ook altijd een mailtje sturen naar dier-tuin@aegten.be.