Dierencadeau, enkel het beste voor jouw huisdier

Dierencadeau is een concept van Aegten Dier & Tuin uit Oudsbergen. Doordat we reeds 15 jaar ervaring hebben met huisdieren dankzij onze dier- & tuinspeciaalzaak, weten wij als geen ander hoe je voor je huisdier kan zorgen. Wij beschikken over een ruim aanbod aan dierenvoeding, speelgoed en toebehoren voor je huisdier. Wij dragen kwaliteit en een goed advies hoog in het vaandel! Altijd welkom in onze winkel te Oudsbergen.

Kerstcadeau hond - Dierencadeau - Oudsbergen
Valerie Aegten en Bauke Pinxten met honden - Dierencadeau - Oudsbergen

Onvoorwaardelijke liefde

Geef je huisdier onvoorwaardelijke liefde door een goed gevulde dierencadeau te geven. Wij stellen verschillende verrassingscadeaus samen voor jouw huisdier. Je hond, kat of knaagdier zal in de wolken zijn bij het ontdekken van onze box. Het cadeau wordt feestelijk ingepakt met een persoonlijke touche voor je huisdier.

Alle dierencadeaus bevatten niet alleen lekkere snacks, maar ook toffe speeltjes en/of verzorgingsproducten. Heeft jouw trouwe viervoeter een allergie en wil je hem ook laten smullen van al dat lekkers? Bestel dan onze hypoallergene variant.

Getest door dieren voor dieren

Al onze dierencadeaus zijn goedgekeurd door onze eigen huisdieren. Door hun enthousiasme zijn we ervan overtuigd dat jouw huisdier veel knabbel- en speelplezier gaat hebben. Getest door dieren voor dieren.

Heb je toch nog vragen aarzel niet om ons te contacteren.

Honden met hondenbox - Dierencadeau - Oudsbergen
Scroll naar boven