Kennisdatabank

Het blijven verwennen van je liefste huisdieren is ontzettend leuk maar als je écht geen inspiratie meer hebt kunnen wij je wel enkele ideeën geven.
Om het jou wat makkelijker te maken hebben wij deze kennisbank gemaakt. Je vindt hier leuke tips en uitleg over wat je kan doen samen met je huisdier om er een onvergetelijke dag van te maken.

Welk cadeau geef ik cadeau aan mijn hond voor dierendag?

Jouw hond komt niks te kort bij jou want hij/zij wordt elke dag overladen door de onvoorwaardelijke liefde van het baasje. Ze hebben allemaal het zachtste hondenkussen en de lekkerste en gezondste hondenvoeding.

Maar er zijn natuurlijk bepaalde dagen wanneer je jouw hond eens extra wil verwennen.
Geen enkel jaar vergeet je zijn of haar verjaardag te vieren met een extra cadeautje. Op Wereld Dierendag is dit net hetzelfde want jij bent natuurlijk opzoek naar het tofste en origineelste cadeau voor je liefste schattebol. Wij van Dierencadeau stellen speciaal een cadeau samen voor je hond om hem of haar extra te vertroetelen. De Dierendag special is reeds te koop op onze webshop. Dit cadeau wordt samengesteld door Bauke Pinxten. Zij zorgt voor de lekkere snacks, kwalitatieve speeltjes en andere handige producten voor je hond. Valerie Aegten zorgt ervoor dat jouw cadeau snel geleverd wordt bij jouw thuis. Het is natuurlijk ook mogelijk om je box af te halen in de winkel van Aegten Dier & Tuin in Meeuwen (België).
Het is hét perfecte cadeau om cadeau te geven aan je eigen hond of aan de hond van een vriend(in).

Samenstelling
Het dierendag cadeau van Dierencadeau is geschikt voor alle rassen en wordt speciaal samengesteld naargelang het ras en leeftijd van jouw hond. Zo krijgt jouw hond een box met speeltjes en snacks die aangepast zijn aan zijn grootte en leeftijd. Heeft je hond last van een allergie? Vink dit dan zeker aan bij jouw bestelling. Zo kunnen wij optimaal rekening houden met jouw liefste schat.

Conclusie
Bouw op maandag 4 oktober 2021 samen met je hond een heus feestje op Wereld Dierendag en verras jouw hond met een box vol lekkere snacks, passende speeltjes en zoveel meer.

Wil je ook graag je kat of knaagdier extra in de watten leggen tijdens deze dag?

Surf snel naar onze website voor een tal van cadeau’s speciaal voor je kat of knaagdier. www.dierencadeau.be

Hoe vier ik de verjaardag van mijn huisdier?

Opeens schiet de gedachte in je hoofd dat je huisdier binnenkort verjaart. Het enige probleem is dat je nog geen cadeau hebt gevonden om deze speciale dag met hun te vieren. Je speurt elke winkel af naar dat unieke cadeau maar niets is goed genoeg voor jouw lieveling.
Dierencadeau is dé oplossing voor jouw cadeauzoektocht. Wij stellen verschillende cadeaus op maat samen voor jouw huisdier. Een verjaardag vier je perfect met de Dierencadeau verjaardagsbox.

Samenstelling
Dit verjaardagscadeau is niet zomaar een doos met spullen voor je huisdier! In tegendeel, dit cadeau biedt jouw huisdier een reuze verjaardagsfeest! Bouw een groot feest samen met de slingers, confetti, ballonnen, feesthoedje, verjaardagskaart,… De verjaardag van je huisdier met het perfecte cadeau zal een groot succes zijn voor je hond, kat of knaagdier.

Daar zal iedereen meteen jaloers op zijn!

Jouw cadeau wordt samengesteld door Bauke Pinxten. Zij zorgt voor de lekkere snacks, kwalitatieve speeltjes en andere handige producten voor je hond, kat of knaagdier. Valerie Aegten zorgt ervoor dat jouw cadeau snel geleverd wordt bij jouw thuis. Het is natuurlijk ook mogelijk om je box af te halen in de winkel van Aegten Dier & Tuin in Meeuwen (België).

Het perfecte cadeau om cadeau te geven aan je eigen huisdier of een huisdier van een vriend(in).

Het verjaardagscadeau voor je hond, kat of knaagdier is geschikt voor alle rassen en wordt speciaal samengesteld naargelang het type ras en leeftijd van jouw huisdier. Zo krijgt jouw huisdier een box met speeltjes en snacks die aangepast zijn aan hun grootte en leeftijd. Heeft je hond last van een allergie? Vink dit dan zeker aan bij jouw bestelling. Zo kunnen wij optimaal rekening houden met jouw liefste schat.

Conclusie
Bouw een geweldig verjaardagsfeest met het perfecte dieren cadeau. Jullie zullen er samen erg van kunnen genieten. Deel jouw verjaardagsfoto’s met ons via #dierencadeau.

Scroll naar top