Ontmoet de gezichten achter Dierencadeau

Onze grootste inspiratie en motivatie om dierencadeau te starten kwam in 2020 door onze liefde voor onze huisdieren en ervaring in de dier- & tuinspeciaalzaak Aegten Dier & Tuin. Dit zijn de 2 belangrijke factoren waarbij Valerie en Bauke elkaar hebben gevonden om te starten met deze webshop. De twee dierencadeau-girls staan voor meer dan 100% achter dit concept en de kwalitatieve producten waarmee ze werken. Samen zijn ze een super combinatie op het gebied van persoonlijke kenmerken en kennis. 

Valerie Aegten en Bauke Pinxten met honden - Dierencadeau - Oudsbergen
Valerie Aegten met hond - Dierencadeau - Oudsbergen

Valerie Aegten

Mijn naam is Valerie Aegten, ik ben een jonge dame van 28 jaar uit Oudsbergen. Het familiebedrijf Aegten Agro Dier & tuin is mijn tweede thuis. Momenteel ben ik actief als communicatieverantwoordelijke binnen Aegten Agro Dier & Tuin. Door passie voor mijn huisdieren, mijn creatieve studie als interieurarchitecte en de interesse in het familiebedrijf Aegten nv ben ik geëngageerd geraakt om de onvoorwaardelijke liefde voor huisdieren tot bij mijn klanten te krijgen. Mijn trouwste vriend Tibo, is een golden retriever die onze tuin samen met onze kat Milo onveilig maakt. Binnen ons nieuw concept ‘Dierencadeau’ ben ik het administratieve brein achter de website. Het behandelen van jullie bestellingen tot het pakketje afgeven aan onze vervoerder valt onder mijn takenpakket. Ook onze sociale media blijven voorzien van nieuwe info zijn mijn dagtaken. Samen met Bauke proberen wij elke keer creatief uit de hoek te komen met onze cadeaus.

Bauke Pinxten

Bauke Pinxten is mijn naam en ik ben een jonge dame van 25 jaar en afkomstig uit Peer. Als klein meisje was ik al gefascineerd door dieren, zeker voor het paardrijden was ik meteen verkocht. Thuis hadden wij konijnen, cavia’s en onze familiehond Boomer.

Als kind droomde ik om later met dieren te mogen werken en zo koos ik voor de studierichting dier- en landbouwtechnische wetenschappen. Na deze studie heb ik mezelf bijgeschoold als zelfstandige hondeninstructeur. Momenteel ben ik actief als winkelbediende bij Aegten Agro Dier & Tuin waar ik verantwoordelijk ben voor de honden- en kattenafdeling. Samen start ik met Valerie ons nieuw avontuur binnen Aegten – Dierencadeau.

Mijn lievelingen Sam & Bono, beiden een Australische herder, hebben mijn hart volledig gestolen. Vijf geitjes, 3 pony’s, kippen en cavia’s maken van mijn thuis bijna een mini boerderij. Sinds kort ben ik een trotse eigenaar van een top paard met de naam Perlitaa.

Als quality manager stel ik jullie cadeau samen en dit met de nodige kennis. De gegevens van jouw lieveling worden verwerkt in zijn/haar persoonlijke cadeau. Zo creëren wij samen het ideale cadeau voor jouw lieveling

Bauke Pinxten met hond - Dierencadeau - Oudsbergen
Scroll naar boven